בת 29 מחפשת קלינאית תקשורת באזור השרון למבוגרים

דיון מתוך פורום  טיפול בהפרעות שפה ודיבור

12/04/2013 | 15:32 | מאת: בת 29

שלום רב אני בת 29 עם לקות שמיעה באוזן שמאל איתה נולדתי. מאז ומתמיד לא ידעתי להגות נכון את האותיות השורקות בעיקר ס' צ' ומעולם לא הפנו אותי אל קלינאית תקשורת אשמח לקבל המלצות על קלינאית אשר עובדת עם אנשים בעלי לקות שמיעה באזור השרון תודה .

שלום לך, את יכולה להכנס לאתר של האגודה הישראלית של קלינאי התקשורת בכתובת http://www.ishla.org.il/klinai.asp ולחפש קלינאית תקשורת על פי איזור מגורים ותחום טיפול בהצלחה טופז

מנהלי פורום טיפול בהפרעות שפה ודיבור