קלינאית תקשורת חיפה

דיון מתוך פורום  טיפול בהפרעות שפה ודיבור

19/03/2013 | 15:26 | מאת: נועה

שלום רב, אני סטודנטית בת 22, ומחפשת זמן רב קלינאי תקשורת בחיפה. יש לי בעיה ב-ש' שהיא שורקת. למרות פנייתי לבזק, 144 וחיפוש באינרטנט לא מצאתי איש שעוסק בזה. ואלה שכן ענו לי אמרו שהם עסוקים, ורובם גם לא זמינים כלל. אשמח מאוד אם תעזרו לי, כי בעיה זו מורידה לי את הביטחון ורבים צוחקים עלי בנוגע אליה. נ.ב. ניגשתי דרך קופ"ח כללית [שזו המרפאה שלי] ומסרו לי שהטיפול הוא רק עד גיל 6.

שלום נועה באתר האגודה של קלינאי התקשורת יש פרטים של כל קלינאי התקשורת בארץ על פי איזור מגורים. זאת כתובת האתר: http://www.ishla.org.il/ בהחלט ניתן לטפל בגילאים מאוחרים בקשיי היגוי, חשוב מאוד שהמטופל ירצה בטיפול, ישקיע ויתרגל המון כי בשונה מילד מדובר על הרגל מאוד מושרש אם זה מפריע לך, שווה לנסות המון הצלחה וחג אביב שמח טופז

מנהלי פורום טיפול בהפרעות שפה ודיבור