רגליים אדומות ושורפות

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

04/07/2012 | 19:25 | מאת: אדם

אני בן 49 חולה שנים רבות בסכרת מסוג 2.סובל מנוירופאתיה חזקה.היום בבוקר הרגשתי שרגליי שתיהן(מהברך ומטה-כמו כן גם צלקות השמנה-הרזיה שיש לי בבטן הפכו להיות אדומות במקצת) אדומות חמות ושורפות באופן מוזר וחריג מתמיד.אני מאוד מוטרד ולא יודע אם זה קשור לסכרת מה דעתך?

04/07/2012 | 21:37 | מאת: ד"ר משה קוליקובסקי

שלום רב , התאור יכול להתאים לתהליך זיהומי תת עורי - אריזיפלס או בשפת העם "שושנה" . לא קשור לסוכרת , אבל במקרה של חולי סוכרת זה דורש בדיקה מיידית על ידי רופא . יכול להיות גם תגובה אלרגית למגע או סתם כוויות שמש.האבחנה תלויה באנמנזה מדויקת ובדיקה פיזיקלית מלאה בברכה, משה קוליקובסקי

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית