פצע לחץ קטן ועקשן בישבן לפרפלג

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

05/10/2019 | 19:15 | מאת: ערן

שלום. אני פרפלג T5-6. יש לי פצע לחץ בישבן כבר חצי שנה. פצע בקוטר 1.5 ס״מ, 3 ס״מ עומק, כבר 4 חודשים נקי לגמרי. אבל הפצע העקשן לא זז. אני שוכב בבית כבר 5 חודשים, יש לי כרית רוהו נגד פצעי לחץ בישבן, אני אוכל תזונת חלבונים. ניסיתי הרבה טיפולים: טיפלתי עם אקווהסל, ואק, 30 טיפולים בתא חמצן וכעת כבר כמעט 3 חודשים עם אוזון באופן פרטי. אני מיואש ומאוד לא רוצה להכנס לניתוח, שמעתי על הרבה שזה יצר בעיה גדולה יותר. אשמח לעצה.

היי לא פשוט יש מקום לנסות מס אינפוזיות אוזון עם טיפול מקומי בגז ובמשחת אוזון

22/10/2019 | 09:18 | מאת: ערן

תודה רבה האם אתה מכיר את הניתוח שהציעו לי, שבו לוקחים שריר מהרגל ומסובבים לעשבן. שמעתי שזה עשה יוצר צרות מאשר פתרונות.

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית