פצע לחץ או פצע סוכרתי?

דיון מתוך פורום  פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית

06/02/2018 | 20:54 | מאת: שירי

שלום, לאביו של בעלי , אדם בן 84, צצו פצעים בעקב,ראשית באחד ואחר כך בשני, הרופא טען שזה פצע לחץ , אך הוא סובל מסוכרת ורציתי לדעת מה ההבדל והאם יש טיפול שאתה מכיר שהוא טוב יותר מהמשחות והחבישות שלא ממש עוזרות. תודה

שירי היקרה, פצעים בין אם הם על רקע סכרת או פצע לחץ דורשים לצורך הטיפול גישה זהה. הטיפול המומלץ בנוסף לחיטוי ומשחות שונות ( בהתאם לממצאים הקליניים ) הוא טיפול מקומי באמצעות שקית אוזון עם או בלי שילוב בטיפול באוזון בעירוי וחבישה נכונה. רק שילוב שקית אוזון כחלק מהטיפול יכול להבטיח ריפוי מהיר יותר. ד"ר דיין 03-6496888

מנהל פורום פצעי לחץ, פצעים קשיי ריפוי ורגל סוכרתית