פירפורים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

22/08/2013 | 15:18 | מאת: לילי

שלום ד"ר, אחותי בת 66 סובלת מזה 5 שנים מפירפור פרוזדורים. לפני 3 שנים הציעו לה לעשות אבלציה, אבל פחדה. המשיכה עם התרופות והיא סובלת מחולשה כל הזמן. רופא באיכילוב הציע לה לשים קוצב ולעשות אבלציה קלה. הוא אמר מאוחר לרק אבלציה כי היא הרבה זמן עם פירפורים. האם כדאי שתעבור רק אבלציה ואם זה לא מצליח להוסיף קוצב - כפי שהציע הפרופסור לפני 3 שנים. תודה

הי, זו שאלה שהתשובה אליה מאוד תלוי במי החולה, תוצאות הבדיקות וכו לכן, לא אוכל לתת תשובה ישירה בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)