מדלל PLAVIX 75

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

13/05/2013 | 20:59 | מאת: חיים

שלום רב, אני כ שנה וחצי לאחר צנתור ב LAD ורציתי לדעת כמה זמן לאחר הצנתור מומלץ לקחת את המדלל PLAVIX , אני מניח שאת המיקרופירין אני אמשיך ... ברצוני לציין שאני מרגיש טוב ובכושר טוב... תודה מראש על התשובה חיים

שלום רב, בעיקרון אנחנו ממליצים על טיפול בשנה. יש מקרים שאנו ממליצים לזמן יותר ממושך. מומלץ לפנות לקרדיולוג שלך כדי לדעת עוד כמה זמן אתה צריך ליטול פלוויקס ד"ר ארבל

13/05/2013 | 21:44 | מאת: חיים

ראשית , תודה על התגובה המהירה. שנית , ביקרתי אצל קרדיולוג שנתן לי להבין שההחלטה נתונה לי מאחר ולא ברור מה עדיף להמשיך עוד קצת או להפסיק... ברצוני לציין שאני עוסק בפעילות ספורטיבית ומעוניין לחזור לפעילות מוטורית (אופנוע) וחושש מדימומים חלילה אם יקרו... ומוכן לדחות סיפוקים אם זה נחוץ אך לא קיבלתי תשובה ממנו, לא יודע מה לעשות ? שוב תודה חיים

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)