צינתור לתיקון PFO

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

28/04/2013 | 13:16 | מאת: אורית

שלום, רציתי לדעת מס' פרטים על הצינתור הנ"ל לתיקון PFO. 1) האם לאחר ניתוח כזה ניתן לשוב לפעילות גופנית תקינה לחלוטין בדיוק כמו לפניי הניתוח, או שתהיינה איזה שהן מגבלות עתידיות בפעילות גופנית מאומצת? (אני רצה מס' פעמים בשבוע מסלול של כ12 קמ' כל פעם) 2)מה הסיבוכים האופציונלים בניתוח זה? 3)אם אפשרי לא לקחת שום כדור לאחר הניתוח הנ"ל? תודה רבה :)

בעיקרון אם הפעולה מצליחה, אין הגבלות מבחינהת פעילות גופנית סיבוכים- כדאי לדבר עם המצנתר המטפל. בעיות שכיחות: בעיות של צינתור ובנוסף, סיכוי לבעיות דימום. הפעולה די בטוחה וברוב המקרים עוברת בשלום לגבי תרופות, זה תלוי במחלות רקע שלך ומצריך שיחה רצינית עם הרופא שלך בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)