נסיעה לחו"ל לאחר צנטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

09/03/2013 | 13:04 | מאת: מיכל

שלום רב, אבא שלי, בן 66, עבר לפני 4 חודשים צנטור, שבמהלכו היה צורך לשים 2 סטדנים. בכלליות מרגיש טוב, נמצא במעקב של מכון הלב. כעת מעוניין לטוס לבולגריה לנופשון. ברצוני לדעת האם יש איזשהו סיכון או בגבלה בטיסה או נסיעה מסוג זה. (פרט לנושא ביטוחי שאותו אבדוק בנפקד) בברכה, מיכל

שלום רב, הסיכון תלוי במגוון גורמים אשר מומלץ לברר עם הקרדיולוג המטפל: היקף ההמחלה הכלילית האם יש נזק לשריר הלב? התפקוד ביום יום לסיכום, מומלץ לפנות לקרדיולוג לצורך קבלת אישור וכנ"ל לחברת הביטוח

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)