אשמח אם תוכל לעזור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

20/12/2012 | 19:24 | מאת: ליאור הפנר

שלום ד"ר, הכלבה שלי בת 15 . לפני שנה היא התחילה להשתעל בדחיפות ובקול רם והרופא רשם לה digoxin 0.25mg פעמיםם ביום. (אני לא יודע כל כך מה הסיבה אבל לפי מה שהצלחתי להבין הלב שלה מוגדל ולוחץ על הריאות - יכול להיות שאני טועה). בכל מקרה השיעול הפסיק לחלוטין. לאחרונה כשניגשתי לבית מרקחת לקנות את התרופה נאמר לי שאין אותה בשוק יותר. הוטרינר שלי אובד עצות והוא כל הזמן שולח אותי הלוך ושוב לקחת תחליפים שבכלל לא קיימים בשוק. גם בבית מרקחת אני לא מקבל תשובה לתחליף. אשמח אם תוכלי לעזור לי ולהגיד לי איזה תחליף יש לתרופה הזאת??(כדאי שאני לפחות אגיד את זה לוטרינר שלי כי הוא לא יודע). תודה רבה!!

אין תחליף לתרופה. עדיין ניתן למצוא אותה אך הזמינות שלה פחתה מאוד ממליץ לנסות במספר בתי מרקחת ולבדוק אם ניתן להזמין אותה בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)