חומר הרדמה מקומית בזמן צינטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

31/10/2012 | 21:27 | מאת: paula

אני עומדת לעבור צינטור הבחנתי. 1) מה הוא החומר להרדמה מקומית שמקובל להשתמש בו?לפני מספר שנים במהלך טיפול שיניים הגבתי רע (על סף איבוד הקרה וטופלתי בחמצן) אבל לא זכור לי מה היה שם החומרץ 2) האם במעבר לצינטור טיפולי יש תמיד צורך בסטנט? יש סטנטים באיכויות שונות? 3) יש לי נטיה לשטפי דם. האם לקיחת אספירין (100 מג') לא מסוכנת? תודה מראש על תבובתכם!

בדרך כלל משתמשים בלידוקאין. נדיר שהוא גורם לבעיות 2- ממש לא! לפי תוצאות הצינתור, הרופא מחליט בשיתוף איתך מה צריך. יש סוגים שונים אך כולם בסל וההחלטה על הסוג מתבצע לפי הנחיות רפואיות 3- מומלץ להתייעץ עם הרופא. זה תלוי בנזק האפשרי מול התועלת מהתרופה בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)