נראה לי שאני זקוק לצינטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

20/10/2016 | 12:26 | מאת: איקו

שלום לד"ר ירון ב 1999 עברתי מעקפים,לאחר שהפיעו פתאומית סימפטומים אנגינוטיים ובצינטור נצפו חסימות מרובות. לפני כמה חדשים הושתל לי קוצב לב , לאחר התעלפות בגלל איויבלוק. כעת הופיעו כאבים אנגינוטיים במאמץ. נראה לי שעלי לעבור שוב צינטור. מי הכתובת הנראית לך ? חג שמח ותודה לעזרתך. איקו

שלום רב, אין לי אפשרות להמליץ לך על רופא מסוים בפורום זה. ממליץ שתפנה לקרדיולוג שמטפל בך כדי שיעזור לך להחליט איך להתקדם בהצלחה ד"ר ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)