תחושת מחנק חייל עזרה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

13/09/2012 | 02:28 | מאת: אור

שלום לפני יומים כאשר נשמתי עמוק הרגשתי בצד שמאל מתחת ללב כאב וזה נשמך כחצי שעה . עכשיו אני מרגיש תחושת מחנק ולא מצליח לנשום כמו לפני המקרה .נושם בכבדות. מה יכול להיות הבעיה ?יש לציין שבשבוע לפני עשנתי קופסת סיגריות מה שלא הייתי רגיל ואחרי המקרה הפסקתי מיד. תודה דוקטור

אין לי אפשרות לתת לך תשובה אחראית בלי לבדוק אותך. לכן, אני ממליץ לפנות לרופא מטפל כדי שיבדוק ויתרשם ויחליט אם צריך עוד בדיקות בריאות טובה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)