אותה תרופה בשינוי שם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

27/08/2012 | 20:47 | מאת: בנימין יוסף

לאחר אירוע לב ב- 12/2005, וב-04/2007, הוחלט לתת לי באופן קבוע מס' תרופות אחד מהם: "פלאוויקס", והשני "רמיטאנס" לפני כ- 3 חודשים החליפו את ה-"פלאוויקס" ל- "קלוד" ואת "רמיטאנס" ל- "רמיפריל" בתוענה שאת התרופות הראשונות הקופה (לאומית) לא רוכשת והשד יודע למה. האם הההליך הזה נכון ? האם התחליפים הם באמת מתאימים ? או האם הקופה "עושה עלי תרגיל וחוסכת כסף" ?

21/10/2012 | 09:28 | מאת: בנימין יוסף

שכחתם אותי, עברו חודשיים מפנייתי אליכם, אשמח לקבל התיחסות תודה.

שלום רב, קודם כל, סליחה! בשל בעיה טכנית, התשובה לא עברה. לגבי השאלה, השינויים שבוצעו מאוד מקובלים וקיימים בכל הקופות. בהצלחה!

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)