קבלת תרופות לאחר צינטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

03/12/2014 | 17:40 | מאת: תמי

שלום רב, בעלי לאחר 2 צינטורים והתקף לב, מקבל תרופות על בסיס קבוע. לאחרונה מתחיל לעבוד בלילות ( מ 20:00 ועד ל 05:00 למחרת) שאלה : האם הוא צריך לשנות את שעות לקבלת תרופות? אקדים תודה תמי

שלום רב, אין בספרות הרפואית מידע מהימן על נטילת תרופות בחולים עם משמרות לילה. ההמלצה היא להקפיד על נטילה קבועה של התרופות לאורך היממה. בד"כ מקובלת את רוב התרופות לקחת במהלך היום ותרופה נגד כולסטרול לפני שהולכים לישון. מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי הסדר הספציפי אצל בעלך בהצלחה ד"ר ירון ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)