צנתור בילדה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

31/07/2014 | 16:41 | מאת: איריס

שלום, הבת שלי, בת 14 בקירוב, ייתכן ותצטרך לעבור צנתור עקב הפרעות קצב. לפני כל הבדיקות והשאלות רציתי לדעת מה זה בדיוק?, אם זה שונה ממבוגרים? מה ההשלכות הנוכחיות ולעתיד שלה? . ייתכן וזו שאלה כללית מדי, אבל רציתי לדעת מה זה צנתור, ולא אם היא צריכה לעבור או לא, את התשובות לזה אקבל בפגישה עם הרופא שתואמה לשבוע הבא. תודה

hi' there are many kinds of procedures the procedure you are taling about it called ablation. it is done by a small incision in the right groin. from there, we get to the heart and try to find the problematic area and ablate it with electricity. Good luck Yaron Arbel

02/08/2014 | 09:17 | מאת: איריס

תודה על התשובה, אתה יכול לומר אם ואיך זה ישפיע על החיים שלה בעתיד? לדוגמא היא מדריכה בתנועת נוער - האם תוכל להמשיך בפעילות כזאת? היא תוכל לשרת בצה"ל ? תוכל להשתתף כרגיל בשיעורי ספורט? אלו שאלות שמעניינות אותה. תודה ושבת שלום

בעיקרון אין בעיה לאחר אבלציה אין הגבלות בדרך כלל ד"ר ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)