ריצת מרתון לאחר צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

10/01/2014 | 14:29 | מאת: חיים

שלום רב, בן 48 ,עברתי צינתור (עם סטנד )לפני כשנתיים , מאז אני מתעסק בספורט באופן קבוע ולאחרונה ההתחלתי להתאמן למריצת מרתון. אני מקפיד לשמור על דופק פחות או יותר יציב שעומד על כ 150 עד 160. ורציתי לדעת עם ישנה איזו שהיא בעיה בפעילות מסוג זה בהקשר לצינתור שעברתי. תודה מראש חיים

הי, מבחינת הצינתור אין בעיה ספציפית. אנחנו ממליצים לכל מי שמתעסק עם אימון גופני ברמה מקצוענית ואתה בהחלט נכנס להגדרה כזו, לקבל אישור מקרדיולוג לפני תחילת האימון כדי לראות שהוא מטופל אופטימלית בהצלחה!

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)