כאבים בחזה ובדיקת ארגומטריה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

04/10/2021 | 15:00 | מאת: איתי

שלום רב בגלל כאבי חזה בלי קשר למאמץ עשיתי ארגומטריה שם נמצא צניחות ST עד 1.5 ממ ב V4 V6 שנעלמו אחרי 30 שניות במקביל הרגשתי כאב בחזה שנעלם אחרי דקה וחצי .הופניתי לצנתור האם אני חייב צינתור .קראתי באינטרנט שבתעוקת חזה יציבה אפשר להסתפק בטיפול שמרני .האם זה נכון ? תודה רבה

שלום רב בגדול, התלונות שלך מרמזות על בעיות לב במקרים כאלו מומלץ לשקול המשך בירור עם צינתור סיטי או בדיקות אחרות. לכן, אם יש חשש , אפשר לפנות חוות דעת נוספת לגבי האפשרויות לבירור וטיפול

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)