שילוב מדללים לאחר ניתוח לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

11/08/2021 | 10:42 | מאת: א.

שלום לפרופ. ארבל אמא שלי בת 74 שנים. ברקע מטופלת בפלוויקס קבוע לאור שבץ מוחי לפני 5 נים. עברה ניתוח מעקפים לפני כ 3 חודשים. יומיים לאחריו קיבלה שבץ מוחי שפלג גופה השמאלי נותר משותק. הדיבור הריכוז ושאר הפונקציות נותרו תקינות. על כיסא גלגלים לא מהלכת. מקבלת כבר 3 חודשים פלוויקס+אספירין+ קלקסאן 40מ"ג. עד מתי ניתן למשוך את השילוב התרופתי הזה? תודה

זו שאלה מורכבת. בגדול, לא מקובל לתת טיפול כזה למשך 3 חודשים צריך לברר עם הרופא שלה למה היא מקבלת את זה.

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)