פעילות גופנית ועזרתה לגוף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

25/06/2021 | 00:20 | מאת: אלון

שלום פעילות גופנית אירובית ככול שתיהיה ריצה הליכה שחייה במה היא עוזרת לבריאות הגוף ? ללב ? לדם ? לעצמות ? לריאות ? למוח ? לכליות ? לתאים ? ובכלל לשאר מערכות הגוף ? מה זה עושה לגוף ? ואיך זה בידיוק עוזר לגוף האדם ליהות בריא יותר? כי בהרבה מקומות שאני שומע אומרים שהיא עוזרת לגוף האדם ללב מה דעתך באופן כללי ?

בהחלט עוזרת. יש המון מחקרים שזה עוזר למנוע כמעט כל מחלה ידועה המנגנונים לא תמיד ברורים אבל המסקנה כן

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)