שאלה לגבי צינטור מהיד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

09/06/2021 | 09:10 | מאת: אמיר

רציתי לדעת האם זה הגיוני שצינתור דרך שורש כף היד לוקח בין 10 דקות לרבע שעה מהתחלה ועד הסוף? והאם התשובה הבאה שהתקבלה היא תקינה- עורק שמאלי קדמי יורד -אי סדירויות לכל אורכו עורק עוקף -אי סדירויות לכל אורכו עורק כלילי ימני - סגמנט אקטטי בחלקו הדיסטאלי. לא נראה עם היצרות משמעותית אבחנה אנטומית - ECTATIC DISTAL RCA בתודה מראש

בהחלט יכול להיות 15 דק לגבי הממצאים, יש מעט היצרויות. בדרך כלל מצריך תרופות. ממליץ להתייעץ עם קרדיולוג

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)