כאבים במהלך צינטור כלילי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

09/06/2021 | 08:22 | מאת: שלומי

שלום רב עשיתי צינטור כלילי דרך שורש כף היד ובהתחלה כשהרופא ניסה להכניס את הצנטר דרך העורק היו לי כאבים חזקים עד בערך 10 סנטימטר מתחת למרפק ואחרי זה לא הרגשתי כלום האם זה המהלך התקין של הצינטור או שהצנטר לא הגיע עד הלב ? למה הכאבים היו רק עד אמצע היד לפני המרפק

כאשר מכניסים את הצנתר, לפעמים הוא גורם לגירוי של העורק עם כאבים אך זה לא מסוכן. זה חולף לאחר מספר ימים. אם אתה מוטרד, תבקש להיבדק על ידי הרופא

09/06/2021 | 09:15 | מאת: שלומי

תודה על התשובה והאם זה תקין שהרגשתי את הכאבים רק עד אמצע היד ואחרי זה לא הרגשתי כלום

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)