שאלה לגבי צינטור שלא מובנת לי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

07/06/2021 | 08:08 | מאת: חיים

רציתי לדעת כמה דברים לגבי צינטור אם מצנטרים דרך שורש כף היד ביד ימין אז זה אומר שמגיעים רק לחדר הימני בלב או שנכנסים לשני החדרים וזה לא משנה ועוד שאלה פשוט לא מבין איך זה עובד נניח שעברתי צינטור דרך היד והכל היה תקין ואם היו נכנסים דרך המפשעה היהת כן יכולה להיות חסימה או שזה לא משנה דרך איפה נכנסים וזה נותן תמונה כללית של כל העורקים תודה מראש על התשובה

דרך היד אפשר להגיע לכל חלקי הלב. ברגע שמגיעים ללב (לא משנה מאיפה), מקבלים את כל התשובות בגדול, תמיד מנסים דרך היד, אם לא מצליחים להגיע ללב אז עוברים למפשעה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)