צינטור וירטואלי למושתל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

03/05/2021 | 19:20 | מאת: אבי

שלום רב רציתי לדעת האם מותר למושתל כליה לעשות צינטור וירטואלי ללב הבנתי שבבדיקה מזריקים יוד האם זה לא יכול לפגוע בכליה? האם יש פרוטוקול מיוחד למושתלים? הקראטנין בסביבות 1.5 תודה מראש

בגדול, לא מומלץ בגלל שהרבה פעמים העורקים מסוידים ואז חושפים אותך לקרינה ויוד ומקבלים תשובה לא ברורה לכן, אם יש צורך, צינתור אמיתי. אם מתלבטים, אז אקו לב במאמץ או מיפוי לב

11/05/2021 | 14:03 | מאת: אבי

אז עכשיו אני לא יודע מה לעשות האם ללכת לקבל חוות דעת מעוד רופא

החלטה שלך

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)