אקסטרא סיסטולות,היתכן שזו תופעת לוואי מהחיסון?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

16/01/2021 | 02:03 | מאת: אריה

שלום בו 63 ,סובל מ תופעת אקסטרא סיסטולות מזה כ13 שנים לפני חמש שנים היה אירוע של ריפרוף פרוזדורים, מקבל לבעיה,טמבוקור50 *1 ליום קרדילוג 1.25 לפני שבוע התחסנתי במנה הראשונה, של חיסון לקורונה אחרי כ4 ימים התחלתי להרגיש ריבוי של אקסטרא סיסטולות לאורך כל היום , האם סביר ש זו תופעת לוואי, מהחיסון?איך להתיחס לזה? האם יכול להסתבך להפרעת קצב רצינית?

קשה לדעת אם יש קשר. בדרך כלל עובר לבד. ממליץ לעשות אקג והולטר ולפנות עם התוצאות לרופא לצורך המשך טיפול

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)