סטנט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

12/01/2021 | 14:41 | מאת: מאור

שלום רציתי לדעת האם סטנט הילינג שקראתי שהוא בלי תרופה הוכיח את עצמו כמו סטנטים מצופים והאם ניתן לקבל אותו בארץ? כמו כן מה הסיכון היום לקרישים בסטנט מצופה והאם נדרש טיפול מעבר לאספירין? אם כן לכמה זמן?

הי, זה עדיין במחקר. לא קיים באופן רגיל בעולם. הסיכון לקרישים בסטנטים החדשים מצופי התרופה מאוד נמוכים. צריך לקחת 2 מדללי דם (אספירין ועוד אחד) למשך מספר חודשים עד שנה בהתאם להחלטת רופא

13/01/2021 | 08:39 | מאת: מאור

תודה רבה פרופ. האם הקונור בשימוש? או שיש סטנט שאתה בדרך כלל משתמש בו?

יש הרבה סוגי סטנטים טובים בשוק. אין כיום הבדל גדול בינהם. כל בית חולים בוחר לפי עלויות. אין הבדל ביעילות או בטיחות

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)