אירוע לבבי קטלני לאחר חיסון קורונה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

04/01/2021 | 22:01 | מאת: יואב

שלום בכתבה הנל: https://bit.ly/2X4xRvM מפורסם על עמוס מגידיש ז"ל תושב אשדוד שנפטר שלושה ימים לאחר שחוסן לקורונה. לטענת המשפחה לא היו לו שום בעיות והתחיל לסבול מתעוקת חזה מיד לאחר קבלת החיסון ונפטר מאירוע לב שלושה ימים לאחר מכן. מעבר לשאלה בדיעבד האם יתכן שהתוצאה היה שונה לו היה פונה לטיפול רפואי מיידי, האם העובדה שהמנוח החל לסבול מתעוקת חזה באותו יום שקיבל את החיסון יכולה להיות מקרית? האם זה לא מחשיד מאוד שאירוע הלב של המנוח נגרם בשל החיסון? אני חולה לב וקיבלתי את המנה הראשונה ובעקבות הפרסום אני חושש מהמנה השנייה תודה

שלום רב, עד כה, לא נמצא קשר בין חיסונים ובעיות לב אתה צריך לזכור שכל יום יש מאות אנשים במדינה שיש להם בעיות לב ודום לב. לכן, לא נראה שיש קשר וגם אם יש, הסיכון הוא מאוד קטן לכן, מומלץ להתחסן (הסיכון למות מקורונה גבוה יותר) בהצלחה!

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)