צריבה בצינטור לפעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

17/08/2020 | 23:36 | מאת: יורם

שלום האם ניתן לרפא ולפתור בעיית אקסטרא סיסטולות,-פעימות מוקדמות ממקור עלייתי, או ממקור חדרי? אם כן מהם אחוזי ההצלחה? האם אחרי צריבה מיותר לקחת תרופות כמו קרדילוג או טמבוקור? האם ניתן לרפא ולהפסיק, ריפרוף עלייתי, בצריבה בצינטור?

שלום רב, הסיכוי לרפא תלוי בגורם. בגדול, כדורים ואבלציות יכולות מאוד לעזור לכן, ממליץ לקבוע תור לאלקטרופיזיולוג כדי שיעברו על הנתונים האישיים שלך ויתנו לך סיכויי הצלחה אישיים

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)