קוצר נשימה עם דפיקות לב בוצע אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

19/12/2019 | 15:51 | מאת: איתן

שלום פרופ' בן 32 סובל מדפיקות לב חזקות בצעתי אקו לב ואני מבקש תשובה לאקו לב תודה... LEFT VENTRICLE Ao:2.9 La diameter:3.3 IVs:0.9 LVd:4.3 PW:0.8 LVs:2.85 EF:57% E/A ratio:1 MR-MILD AORTIC VALVE AV pg 5mm/hg TRICUSPIDE VALVE TRpg 18 mm/hg TAPsi 1.8 Estimated Spap:23 לסיכום: Normal GLOBAL SYSTOLIC LV CONTRACTILITY NORMAL SIZE OF CARDIAC CHAMBERS MILD MITRAL REGURGITATION NORMAL DIASTOLIC FILLING NORMAL ESTIMATED PULMONARY ARTERY PRESSURE NO PERICARDIAL EFFUSION

שלום, האקו הזה טוב מאוד. יש דלף קל של אחד המסתמים שבדרך כלל חסר משמעות שבת שלום ירון

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)