תשובה אחרי בדיקת אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

26/11/2019 | 22:54 | מאת: קאבי

סובל מזה שנים מקוצר נשימה בצעתי אקו לב וזו התשובה מבקש תשובה לאקו aortik root diameter:32 Left atrium diameter:33 Prox asc aorta diameter:29 Iv-septum:11 Lv post wall:10 Lv end diast:46 Lv end syst:29 Lv ejection fraction:65 Mitral valve:normal Aortic valve:normal Left ventricle:normal Right ventricle:normal Inferior vena cava:normal Pericarde:no Doppler:Tricuspid valve Epasp 26 Tr Grade mild Left ventricular systolic function:normal Left ventricular diastolic function:normal Right ventricular systolic function:normal Pulmonary artery pressure:normal/MR MILD MR TRIVIAL

על פניו, זהו אקו תקין ממליץ לפנות לרופא כדי להחליט איזו עוד בדיקות כדאי לעשות בהצלחה!

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)