מרגיש רע אחרי צינתור לאורך זמן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

11/10/2019 | 22:52 | מאת: מקס

שלום צונתרתי בעורק כלילי בלב ומאז חלפו כחודש וחצי. לעיתים קרובות אני מרגיש רע ולא מסוגל לתאר מה בדיוק.ההרגשה הנה בחלק הקדמי מהבטן ועד הצוואר והיא ממלאת אותי. מן הרגשה שכאילו לחץ הדם יורד ואני לפני התעלפות..לציין כי לד שלי תקין והכושר הגופני תקין אך הוא.בדיקות דם תקינות..נדמה לי שזה מהפלביקס שכן זה השינוי התרופתי שראה מאז..מהן האפשרויות.. מקס

שלום רב, התלונות שלך לא ספציפיות ולכן קשה להגיד מה הגורם. אם לדעתך, זה קשור לפלוויקס, מציע שתפנה לרופאה/רופא ותבקש שהוא/היא יחליף לך את התרופה למשהו אחר חג שמח פרופ' ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)