אקו לב תשובות המשך...

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

18/03/2019 | 17:08 | מאת: עופר

היי דוקטור תודה על המענה המהיר לא הצלחתי לצרף קובץ אז אכתוב את התשובה של האקו לב יש לציין שבעבר עברתי 2 צנתורים עם סטנט כעת באקו שבוצע לפני שבועיים עקב כאבים בחזה: חדר שמאל תקין בגודלו תפקוד ירוד במידה קלה היפרטרופיה במידה קלה תפקןד דיאסטולי הפרעה ברלקסציה דרגה 1 עליה שמאלית מוגדלת במידה בינונית חדר ימין בגודל תקין מסטם מיטרלי טבעת המסתם מסוידת אי ספיקה טריויאלית מסתם אאורטלי סקלירוטי פריקד נוזל פריקרדלי בכמות מינימלית Ivc לא מורחב אודה להסבר על התוצאה והאם לרוץ לרופא

הי, תשובה רצינית מצריכה פגישה עם קרדיולוג. זה לא מתאים לפורום זה ממליץ לקבוע תור

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)