אקג תקין.. אבל? עזרה בפענוח

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

17/02/2019 | 12:03 | מאת: שי

שלום, בן 35, ובשבוע שעבר סבלתי ממעט סחרחורות. הרופאה שלחה אותי לבדיקות דם ולאקג( סתם כדי להיות בטוחה שהכל בסדר) התוצאות: Ech within normal limits אבל בnotes מופיע: Probably atrial fibrillation Low voltage Poor r progression in chest leads St elevation, anterior leads כמובן שאגיע עם התוצאות לרופאת המשפחה אבל השורה הראשונה היא המלחיצה אותי לבינתיים.. אשמח להרגעה. תודה!

הי, לצערי, לא יכול להרגיע אותך. זה אקג שדורש שרופא יראה אותו בהקדם כדי להחליט על בירור וטיפול בהתאם יכול להיות משמעותי אבל גם יכול להיות כלום מצטער ירון

17/02/2019 | 12:16 | מאת: שי

למרות ECG within normal limit? מה לעשות? לקבוע תור כבר מעכשיו לקרדיולוג??

18/02/2019 | 10:39 | מאת: שי

לאחר ביצוע אקג נוסף שבו לא הופיע ההערות הנ"ל ומעבר של רופא משפחה וקרדיולוגית על התוצאות - הכל תקין. תודה

שמח לשמוע!!

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)