טינטון פועם -פולסטלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

04/06/2018 | 13:13 | מאת: איתי

שלום רב. שמי גיתאי, בן 29, סובל שנים מ mvp ברמה בינונית. עורך אחת לשנה אקו לב כביקורת. בחצי שנה האחרונה, התחלתי לשמוע באוזן שמאל טינטון הנשמע כמו זרימת דם וזה נשמע במקביל לקצב הלב. ערכתי בירור מקיף של בדיקות - נוירולוגית, אף אוזן גרון - mri, mrv מוח,גב,צוואר. דופלר עורקי צוואר. המומחה האחרון היה אוטונוירולוג שהעריך אלא המקור לטינטון הפולסטלי מקורו לא מהראש או ממערכת אא"ג כי ממקור וסקולרי. מציין כי בתקופות מסויימות אני סובל מפעימות מוקדמות חדריות. הייתי אצל קרדיולוג אלקטרופזיולוג אשר נתן לי טיפול דרלין sos בעת הצורך. פרט לכך, אינני מטופל תרופתי. כרגע, רוצה לערוך בירור לטינטון ממקורו הוסקולרי. למי לפנות? איך להתחיל? איזה בדיקות עליי לבצע? אודה לעזרתך בהכוונה קונקרטית.

שלום רב, מומלץ לבצע אקו לב (בבית חולים) והולטר לב. לאחר מכן, לפנות לקרדיולוג

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)