תוצאות ההולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

12/02/2018 | 17:36 | מאת: בת 24

בהמשך להתכתבותנו כאן למטה על התעלפויות, בתוצאות ההולטר מבלינסון כתוב רק: "סיכום הבדיקה: קצת סינוס טווח 58-133 ממוצע 80 בשעות הבוקר טכיקרדיה עד 146 לדקה, רושם שמדובר בסינוס טכיקרדיה". ללא המלצות או נתונים נוספים. לא היו לי אירועים חריגים בזמן ההולטר. האם הבדיקה תקינה למרות הסינוס טכיקרדיה? היית ממליץ על קרדיולוג להתייעצות בעניין 2 ההתעלפויות? תודה

שלום רב, ההולטר נראה תקין. אני תמיד ממליץ על קרדיולוג :) לשיקולך ד"ר ארבל

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)