כדורים לדילול דם ונגד כולסטרול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

29/08/2017 | 07:56 | מאת: ליאור

שלום, אני בן 48 ועברתי צינתור דרך היד שהיה תקין . עברתי צינתור כי באמצע נסיעה הרגשתי שאני עומד להתעלף ואז היקאתי יתכן שהיה לי קיקול קיבה .באמבולנס עשו לי אקג שיצא לא תקין ולכן בבית חולים החליטו לעשות צינתור (לדעתי בטעות יותר נכון להרגשתי בטעות) מה שמטריד אותי כעת זה שהמליצו לי לקחת אספירין לדילול דם ועוד כדור למניעת כולסטרול . אני רוצה להפסיק את הכדורים השאלה אם זה אחראי מצידי. התחלתי לקחת את הכדורים לפני שלושה ימים אשמח לתגובה.

שלום רב, ההחלטה על הצורך בתרופות תלוי מאוד במה ראו בצינתור. הרבה פעמים אנחנו לא רואים סתימות אשר מצריכות התערבות כי הן פחות מ70%. מצד שני, אם יש היצרות של 20% אז צריך לקחת אספירין וסטטין לכן, ממליץ לפנות לקרדיולוג שלך לייעוץ ספציפי

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)