פעילות ספורט לאחר צינתור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

13/04/2017 | 11:40 | מאת: דוד

מתי אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית לאחר ביצוע צינתור (ללא סיבוכים). עבדכם הנאמן מתאמן בחדר כושר ורכיבת אופניים.

הי, ההחלטה תלויה במצבך הרפואי: תפקוד הלב, גורמי סיכון, סוג הצינתור וכו' בגדול, בצינתור דרך היד ללא סיבוכים וללא נזק ללב- אפשר לחזור באיטיות לאחר מספר ימים . לאחר חודש, אין כבר הגבלות לגבי כל שאר המקרים, מומלץ בחום להתייעץ עם הקרדיולוג המצנתר ד"ר ארבל

13/04/2017 | 12:14 | מאת: דוד

הצינתור היה דרך יד ימין. זמן כ 35 דקות ללא סיבוכים ונזק מזערי.

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)