הייתי אצל הרופא שלי שלשום

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

10/03/2017 | 04:01 | מאת: אליה

הוא האזין לריאות וללב-תקין. נתן אק"ג וCPK, אלקטרוליטים וכו' ואמר שלא נשמע לו קשור לגסטרו אבל גם לא ממש לבבי, בטח בגילי ואקו תקינים בעבר (אחרון לפני שנתיים עם החשד שעלה ליל"ד ריאתי) לכן הוא לא נתן אקו. עוד לא עשיתי את הבדיקות שנתן, מניחה שעדיף לחכות לאפיזודה נוספת לצערי ולעשות אחריה כדי שהבדיקה תהיה אמינה יותר נכון? ואם יחזרו תקינות לשכוח מזה? שבת שלום

נשמע סביר אם לא יהיו עוד אירועים, לא הייתי ממשיך עם בירור. אם התלונות יחזרו, יש צורך בחידוש הבירור

15/03/2017 | 18:46 | מאת: אליה

ויש לי הרגשה שכן כי בשבוע האחרון המשיכו דקירות ומועקה בחזה אך קלות לאורך כמה שעות, במקרה ויהיה התקף כאב פתאומי כדאי ללכת למיון שיבדקו טרופונין?כי אין הבדיקה הזו במרפאה. תודה :)

לכי לרופא שלך ותתייעצי איתו. אנחנו ממליצים על מיון אם אלו תלונות מהשעות האחרונות. אם זה כבר ימים, עדיף להתייעץ עם רופא משפחה

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)