התופעה לא חזרה מאז

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)

13/02/2017 | 04:27 | מאת: אליה

בינתיים. כשסיפרתי את זה לגסטרו הוא לא ייחס לכך שום חשיבות כך שאני מניחה שזה לא המקור. בדיקות דם תקינות (CRP מעט מוגבר תמיד אבל יש אסתמה ואלרגיות) ולעניין תפקודי בלוטה, כאן יש משהו קצת מוזר-החל מדצמבר שנה שעברה הTSH התחיל לעלות מעט (ממש אחרי סיום מחלה חיידקית סוערת שעשתה אותי אפאתית אבל במזל קיבלתי אנטי' בזמן מרופאת המשפחה) והגיע עד מאי ל7.8 במקסימום, שלאחריו החל שוב לרדת מעט אך עדיין להישאר מעל הנורמה (כרגע 6.8, לפעמים יורד ולפעמים עולה). הורמוני הבלוטה תקינים לגמרי וגם אין כל נוגדנים לבלוטה. אנדו' ייעץ בשנה שעברה לא לעשות כלום כל עוד ל מגיע ל10. אתה רואה קשר כלשהו לרמת הTSH?

אם הרמה שלך מתחת ל10- זה תקין. אם את מרגישה טוב, לא הייתי עושה בירור. אם את מרגישה לא בסדר, הייתי מתחיל בירור מההתחלה. הכי טוב שתפני לרופא משפחה שיקבע לך סדרי עדיפויות

מנהל פורום קרדיולוגיה התערבותית (צינתורים)