צימאון לאחר לידה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

07/06/2013 | 12:25 | מאת: ליאת

אני מושתלת כליה כ-5 שנים. ילדתי בניתוח קיסרי לפני חודש וחצי ומאז אני מרגישה צמאון. יש לי יובש בגרון וטעם מוזר. האם זה נורמלי? אני שותה כליטר וחצי ביום אבל לפעמים גם פחות. הקריאטנין היה גבוה לאחר הלידה 1.67 (הנורמלי שלי לפני לידה הוא 1.4). במהלך ההריון החלבון בשתן עלה לי ל-2.5 גרם. אמרו לי שהערכים אמורים להסתדר. השאלה האם הצמאון קשור לתפקודי כליות?

07/06/2013 | 12:36 | מאת: ד"ר גיל צ'רנין

ליאת שלום, במושתלות כליה לאחר הריון לא הייתי לוקח סכון. יש לפנות בהקדם לנפרולוג המטפל ולהעריך את עניין הצמא. ייתכן שזהו שינוי פיסיולוגי ןאם זאת יש להעריך את המצב.

מנהלי פורום נפרולוגיה