תרופה חדשה ל GOUT

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

10/09/2014 | 22:27 | מאת: חאזם

אושרה תרופה חדשה לטיפול ב uric acid בדם . Feburic האם התרופה יותר טובה מאלוריל ? יש לציין שרמת ה uric acid בבדיקות הדם שלי 9,5 . תודה

14/09/2014 | 13:27 | מאת: ד"ר גיל צ'רנין

יש חולים שפבוקסוסטאט עדיפה להם בעיקר כשיש אלרגיות מאלוריל (לי יש חולה כזה שנהג לקנות אותה אותה עד לאחרונה מצרפת והיא נפלאה עבורו) . התרופה אולי גם יותר בטוחה בחולים עם תפ' כלייתי ירוד שם מלכתחילה אנחנו מורידים מנון אלוריל. אבל עדיין בשורה התחתונה, נראה לי שרוב החולים מסתדרים טוב גם על אלוריל.

מנהלי פורום נפרולוגיה