האם להמשיך במיקורדנטין אנטיביוטיקה?

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

21/06/2020 | 14:48 | מאת: tami

בת 44 כאבים במותניים מיום שלישי עשו לי בדיקת שתן הכאבים לוו עם חום ראו ליקוציטים נתנו לי מיקרודנטין לחמישה ימים לקחו תרבית היום בצהרים יום ראשון התרבית הגיעה יש חיידק agaictiace כיום אין חום קצת כאבים במותניים האם להמשיך עם המיקרודנטין לכמה זמן ? תודה

21/06/2020 | 17:29 | מאת: תמי

יש לציין שאני עושה פיפי כואב לי מותן שמאל הרופא גם נתן לי אולטרסנד כליות האם צודק ? ואמר לי להמשיך באנטיביוטיקה עוד יומיים מה דעתך?

רופא המשפחה שראה את תוצאות התרבית ולאילו אניטביוטיקות החידק רגיש הוא זה שיכול להחליט.

ראי תשובה לשאלה קודמת

23/06/2020 | 14:49 | מאת: תמי

רופא משפחה אמר לי להמשיך עוד יומיים באנטיביוטיקה מחרתיים יש לי אולטרסנד כליות מה אפשר לעשות עד הבדיקה אולטרסנד? או שפשוט לחכות לתוצאות ולהתאזר בסבלנות

אם יש שיפור במצב תתאזרי בסבלנות ותמשיכי בהתאם להנחיות הרופא המטפל

מנהלי פורום נפרולוגיה