חום 37.7 מחכה לתרבית ויש חום

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

20/06/2020 | 15:14 | מאת: תמר

ביום שלישי עליתי למיון עקב חום לא גבוה וכאבים במותניים עשיתי בדיקת שתן וראו משהו קטן לא רציני והרופא נתן לי מיקרודנטין למשך 5 ימים ונלקחה תרבית. היום בצהרים שבת פתאום הרגשתי צמרמוורת וכאבים חזקים בגב התחתון מדדתי חום 37.7 לקחתי אקמול. בדיקת תרבית אמורה להתקבל מחר תוצאות לרופא המטפל. בדיקת אולטרנסד כליות יעשה שבוע הבא ביום חמישי שיבוא אני שותה הרבה ואין לי צריבה בשתן או שריפה ולא כואב לי שאני הולכת לשירותים האם לחכות לתוצאות התרבית ולאולטרסנד כליות? האם החום כתוצאה מאנטיביוטיקה לא מתאימה ?

החום אמור היה לעבור אם התחלת טיפול ביום שלישי. יתכן שאכן החיידק לא רגיש לאנטיביוטיקה שניתנה, או רגיש חלקית. ממליצה לפנות מחר בבוקר לרופא המטפל לשקילת שינוי טיפול ולבצע הערכה מחודשת

מנהלי פורום נפרולוגיה