בדיקות דם סוכר כולסטרול שומנים בדם וכליות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

01/06/2020 | 16:06 | מאת: ג'ני

הבדיקהGLUCOSEתוצאה102 mg/dl  הבדיקהUREAתוצאה16.61 mg/dl הבדיקהPOTASSIUMתוצאה5.20 mEq/L  הבדיקהCHOLESTEROLתוצאה204.3 mg/dl שםהבדיקהTRIGLYCERIDESתוצאה161 mg/dl שםהבדיקהCHOLESTEROL- HDLתוצאה41 mg/dlתוצאה שםהבדיקהCHOLESTEROL-LDL calcתוצאה131.2 mg/dl שם הבדיקהNON-HDL_CHOLESTEROLתוצאה163 mg/dl

הבדיקות הקשורות לנפרולוגיה הן האוראה והאשלגן והם בנורמה. שאר הבדיקות אינן קשורות לפורום זה ופענוחם תלןי במחלות הרקע שלך

מנהלי פורום נפרולוגיה