האם המכונה של טבע שמפוסמת קלריה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

15/05/2020 | 07:08 | מאת: חיים 24

האם יש המלצות?איך מתחברים עם כן יש חדש בעולם הכליות או שנועדנו להמתין עד למציאת תורם שהבנתי שלוקח מספר שנים אשתי אתמול עברה בקפלן דיאליזה ראשןנה ואני אובד סליחה

הצלחת לבלבל אותי. אתה מדבר על טיפול בהמודיאליזה בשאלה אחת ואז שואל על קלריה שהיא מכונה לדיאליזה צפקית. אני חושבת שכדאי שתשבו עם הצוות המטפל להדרכה חוזרת על השיטות לדיאליזה והגישות השונות. לצערנו אין עדיין כליה מלאכותית ואכן הדרך היחידה פרט לדיאליזה היא השתלת כליה אשר רשימת הממתינים לה ארוכה. אפשר לחפש בקרב בני המשפחה תורם מה שיקצר תהליכים.

15/05/2020 | 08:54 | מאת: חיים

עשו לה וזהו אני קורא עכשיו אבל יידעו אותנו על סוגי הדיאליזה האם אפשר לעבור מהומו לציםקית?

בוודאי. אפשר לעבור בין השיטות. אבל צריך להכיר את שתי השיטות כדי להבין את היתרונות החסרונות של כל שיטה ולקבל החלטה על בחירת השיטה שמתאימה למטופל הספציפי. גם אם התחלתם בשיטה אחת זה לא אומר שאי אפשר לעבור לאחרת. תבקשו הסבר מפורט יותר מהנפרולוג המטפל.

מנהלי פורום נפרולוגיה