תוצאות בדיקת שתן בת 25

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

16/02/2020 | 06:22 | מאת: עדי

שלום ומודה מראש על העזרה כבר כמה זמן שאני מריחה ריח לא כל-כך נורמלי בשתן, אני לא יודעת למען הסר ספק כמה זמן או אם זה בא והולך אבל יש ריח. עשיתי בדיקה ואלה התוצאות שקיבלתי אני אצין שאני לא נוטלת אנטיביוטיקה, לא בהריון,וזה לא קשור לדיאטה, אין לי סכרת ולא נראלי שזה ממאכלים עם בצל או אספרגוס כי אני לא אוכלת כאלה . אני אשמח להבין מה הבעיה שלי. שותה הרבה מים בזמן האחרון אז זה גם לא התייבשות. אשמח להבין. GLUCOSE - U STRIP תוצאהNORMAL BILIRUBIN- U STRIP תוצאהNEG KETONES- U STRIP תוצאה10 mg/dl SPECIFIC GRAV-U STRI תוצאה1.034 תוצאה לעומת טווח הנורמה 1.001 1.030 PH- U STRIP תוצאה6.0 PROTEIN- U STRIP תוצאה20 mg/dl UROBILINOGEN-U STRIP תוצאהNORMAL RBC calc. - U STRIP תוצאהNEG NITRITE- U STRIP תוצאהNEG LEUCOCYTES - U STRIP תוצאה250 /µl תהליך הבדיקה: הערות התוצאה: חומר הדגימה:שתן תהליך הבדיקה:Urine culture התוצאה:אין צמיחה

עניתי כבר לשאלתך. אותם נתונים ניסוח שונה מעט. אם אין הסבר אחר אולי קשור בפלורה החידקית הסמוכה (נרתיק וכו).

מנהלי פורום נפרולוגיה