תוצאות אולטראסונט. ף

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

09/02/2020 | 12:29 | מאת: יאיר

כליה ימנית בגודל תקין פרנכימה שמורה לא הודגמה הרחבה של מערכת מאספת לא הודגמו אבנים כליה שמאלית בגודל תקין פרנכימה מוקטנת בעובי הרחבה קלה עד בינונית של מערכת מאספת ללא הרחבה שןפכן מקורב לא הודגמו אבנים מצב לאחר תיקון upj obstraction שלפוחית השתן עם קיבולת רגילה התוצאות תקינות?

הבדיקה אינה תקינה . הכליה השמאלית נראה שסבלה/סובלת מחסימה ממושכת. כנראה לאחר התערבות אורולוגית. מומלץ לפנות לאורולוג/ית מטפל/ת. לברר האם חושב/ת שיש מקום לברור נוסף כגון מיפוי כליות דינמי ו/או התערבות אורולוגית חוזרת.

מנהלי פורום נפרולוגיה