מכשיר למד לחץ דם ביתי

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

11/01/2020 | 18:20 | מאת: מכשיר למד לחץ דם ביתי

שלום! ברצוני לקנות מכשיר מד לחץ דם ביתי יש לי בבית מכשיר שכל הזמן מודד ערך אחר אני סובלת מלחץ דם גבוה ורוצה לבדוק בבית ולהיות שקטה שהמדידה פחות או יותר נכונה מבקשת את עזרתך לקניית מכשיר אמין פחות או יותר תודה

צריך לקנות מכשיר שעומד בתו תקן ועל כן אמין. מדי לחץ הדם שנמכרים בבתי המרקחת של קופות החולים עומדים בדרך כלל בתקן. ניתן גם לחפש מידע באתר שלא למטרת רווח באתר dableducation.org. עדיף מד המודד לחץ דם בזרוע ולא באמה. חשוב להתאים את שרוול המדידה להיקף הזרוע.

מנהלי פורום נפרולוגיה