שינוי בגודל כליות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

21/12/2019 | 21:56 | מאת: בן

שלום, בבדיקת אולטרסאונד שערכתי לפני כמה חודשים נמצא שכליה שמאל בגודל 10.9 וימין בגודל 10.7. לפני כשבוע חזרתי על בדיקת אולטרסאונד הפעם ימין גדולה יותר וגדלה ל11 בעוד שמאל התכווצה ל10.2. מה משמעות הבדיקות? יכול להיות שכליה שמאל לקתה בתפקוד? האם זה בלתי הפיך? יש לציין שכחלק מנסיון להעלאת מסת שריר אני הגברתי את צריכת החלבון שלי לכ2 גרם לקילו משקל גוף, זה יכול להוות גורם? Egfr 113 קריאטינין 0.9 אוראה בדם בגבול הנורמה 41 אבל על הגבול העליון מה שאף פעם לא היה לי וזה קצת מלחיץ. תודה

בדיקת אולטרסאונד מושפעת מאוד ממבצע הבדיקה, טכניקה ומשיתוף הפעולה שלך. השינויים שציינת אינם משמעותיים ויכולים להיות מוסברים על ידי הבדלים טכניים בלבד.

מנהלי פורום נפרולוגיה