בדיקת שתן אלבומין קריאטין ratio

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה

16/12/2019 | 10:46 | מאת: יעל

שלום רב לפני 3 חודשים ביצעתי בדיקת שתן ליחס קריאטינין אלבומין - תוצאה "0" מיד לאחר מכן התחלתי בטיפול תרופתי נגד יתר לחץ דם - דופלקס 5/80 וקרדיאולוק 2.5 כיום ביצעתי בדיקת שתן חוזרת - תוצאה "18.85" לדברי הרופא מטפל תקין. יש לי שאלה האם מגמת עליה הזאת מצביעה על בעיה כלשהי? האם לבצע בדיקה כל 3 חודשים ? אודה על הסבר

אכן 18.85 נחשב עדיין בגבולות הנורמה. לא צריך להתרגש ממדידה אחת שמצביעה על עליה. תחזרי על הבדיקה בעוד 6 חודשים. בינתיים חשוב לאזן היטב את לחץ הדם

מנהלי פורום נפרולוגיה